Kosteloos woningbeheer

All in Rentals helpt u bij het compleet zorgeloos verhuren van uw woning. Dat doen we door tijdens de hele huurtermijn het volledige technisch en financieel beheer kosteloos van u over te nemen. Ook zorgen wij voor een nauwkeurig bijgehouden administratie en lossen wij technische en andere beheersproblemen snel op.

Kosteloos woningbeheer

Volledig beheer & periodieke controles

U wilt niet hoeven omkijken naar uw woning(en). Daarom geeft u als woningeigenaar of vastgoedbeheerder uw woning(en) liever in beheer. Telefoongesprekken en overleg met huurders kunnen u veel tijd kosten. En leiden vaak tot tijdrovend georganiseer van werkzaamheden. Al met al slokken het (laten) uitvoeren van reparaties, het innen van huurachterstanden en andere beheerswerkzaamheden veel tijd van u op. Heeft u meerdere woningen? Dan heeft u daar al snel een dagtaak aan. Wij nemen u al dat werk uit handen. U hoeft zelf verder niemand in te schakelen, dat doen wij voor u. Wij huren uw woning, zorgen voor periodieke controles en garanderen uw maandelijkse huur. Zo weet u zeker dat uw woning op professionele wijze wordt beheerd.

Informatiegesprek aanvragen

Maximaal rendement met uw vastgoed

Wilt u meer gebruikmaken van de groei van de Nederlandse economie? Het is nu tijd om te investeren in vastgoed. De vraag naar woonruimte blijft stijgen en de rente is laag. U wilt natuurlijk wel een maximaal rendement behalen met uw vastgoed. Wij helpen u bij het vergroten van uw return on investment. Onze oplossing? Wij huren uw woning en zorgen ervoor dat u iedere maand op de afgesproken datum uw huur ontvangt, ook bij leegstand. U betaalt bij ons bovendien geen makelaarskosten en geen beheerskosten. Verhuur en beheer door All in Rentals leidt tot een hoger rendement dan bij een traditionele makelaar.

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:

,-

Zorgeloos verhuren

  • Binnen 3 dagen uw woning verhuurd
  • Gegarandeerde betaling van de huur
  • Betrouwbare huurder
  • Flexibele opzegmogelijkheden
  • Volledig beheer en periodieke controle
  • U betaalt ons niets

Uw woning gegarandeerd verhuurd!

All in Rentals huurt uw woning en geeft u 100% garantie op betaling van de maandelijkse huur. Wij onderhouden contacten met veel bedrijven en hebben een groot netwerk van expats, relocators en internationale masterstudenten. De vraag naar tijdelijke woonruimte onder deze groepen is continu groot, zowel gemeubileerd als gestoffeerd. Verder werken wij dagelijks samen met de betere verhuurmakelaars. Daarom kunnen wij uw woning snel en zorgeloos verhuren en garanderen wij u uw maandelijkse huur. U betaalt ook geen beheerskosten. Hoe dat kan? Wij berekenen die door aan onze huurders.

Onze werkwijze

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij binnen 24 uur bij u langs voor een vrijblijvend informatiegesprek. Wij leggen uit hoe wij uw woning verhuren, welk traject wij samen doorlopen en hoe wij uw woning volledig beheren. Vervolgens bieden we u de gegarandeerde huur voor een vaste periode.

Dankzij ons efficiƫnte en transparante aanpak is uw woning binnen 3 werkdagen gegarandeerd verhuurd met een hoger en vast rendement.

Ons verhuurproces