Woningtypen van All in Rentals

Door de vele vraag naar woonruimte voor personeelshuisvesting, expats en master studenten zijn wij altijd op zoek naar nieuwe woningen voor de verhuur. Heeft u een huis of appartement beschikbaar voor verhuur? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om ons concept van verhuren zonder zorgen toe te lichten!

Woningtypen van All in Rentals

Woningtypen geschikt voor verhuur

Komt mijn woning in aanmerking voor verhuur?
U heeft een huis of appartement beschikbaar voor verhuur maar zit niet te wachten op het financiële en technische beheer dat hier nu eenmaal bij hoort. Daarnaast vraagt u zich af of u wel een geschikte huurder kunt vinden die de huur op tijd zal betalen en uw huis weer netjes achter laat als de verhuurperiode is verlopen.

All in Rentals kan al deze zorgen in één keer bij u wegnemen. Door ons ruime netwerk en uitgebreide ervaring kunnen wij bijna alle woningtypen binnen 3 dagen in de verhuur nemen. Tijdens de hele huurtermijn nemen wij zowel het financieel als het technisch beheer kosteloos van u over. All in Rentals huurt uw woning en geeft u 100% garantie op betaling van de maandelijkse huur. Ook zorgen wij voor een nauwkeurig bijgehouden administratie en lossen wij technische en andere beheersproblemen snel op.

Type woningen waar veel vraag naar is

De vraag naar tijdelijke woonruimte binnen ons uitgebreide netwerk is enorm. Om aan deze gevarieerde vraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek naar een breed scala aan woningtypen. Het type woningen waar het meeste vraag naar is hebben wij hieronder voor u opgesomd. Heeft u een afwijkend woningtype schroom dan niet om toch contact met ons op te nemen. Wij onderhouden contacten met veel bedrijven en werken dagelijks samen met de betere verhuurmakelaars. Hierdoor kan All in Rentals bijna alle woonobjecten binnen 3 dagen in de verhuur nemen.

Appartementen

Een appartementen is een woning met boven- en/of benedenburen. De appartementen die All in Rentals in verhuur neemt moeten zijn voorzien van een eigen keuken en sanitaire voorzieningen. Onze huurders genieten zo van maximale privacy. Indien een appartement gunstig is gelegen t.o.v. uitvalswegen en er voldoende parkeergelegenheid is heeft dit een gunstige invloed op de huurwaarde per maand.

Woning in een groene omgeving
Nieuwe appartementen in Rotterdam Centrum
Modern appartement
Appartementen met een balkon
Ruim 4 kamer appartement
Portiekwoningen

Vrijstaande woningen

Een vrijstaande woning is een losse woning met meerdere verdiepingen en een eigen tuin. De vrijstaande woningen die All in Rentals in verhuur neemt zijn zeer divers. De kans dat wij uw vrijstaande huis niet in de verhuur kunnen nemen is hierdoor vrij gering. De meeste woningen hebben een goede ligging t.o.v. een stadscentrum en uitvalswegen.

Een vrijstaande woning met garage
Moderne losse woning
Vrijstaande woning aan randweg
Unieke vrijstaande woning
Vrijstaande woning in Zuid Holland
Ruime vrijstaande woning op mooie locatie

Eengezinswoningen

Eengezinswoningen bevinden zich altijd op de begane grond en zijn veelal ruimer van opzet dan appartementen. Boven of onder de eengezinswoning bevinden zich geen andere woningen. Ook bij dit woningtype is het aantal woningen dat geschikt is voor verhuur aan All in Rentals zeer divers. Indien u besluit met ons in zee te gaan, en wij de woning geschikt achten, kunt u gedurende de gehele huurperiode rekenen op een gegarandeerde huur zonder zorgen.

Moderne eengezinswoning met eigen parkeergelegenheid
Eengezinswoningen in Barendrecht met openbaar vervoer voor de deur
Een rijtjeshuis met 3 verdiepingen
Eengezinswoningen en een gezellige wijk
Eengezinswoning met een voor- en achtertuin
Hoekwoning zijn erg gewild voor verhuur

Een hoger rendement met uw vastgoed

Bij All In Rentals betaalt u, in tegenstelling tot bij traditionele makelaars, geen makelaarskosten en beheerkosten. Aangezien wij garant staan voor de maandelijkse huur heeft u bovendien geen last van slecht betalende huurders of leegstand. Het gevolg is dat u bij All in Rentals altijd een hoger rendement met uw vastgoed behaalt. Vul uw geschatte huurwaarde in en bekijk wat u in vergelijking met een traditionele makelaar kunt besparen.

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:

,-

Wij huren woningen in heel Nederland

Wij huren uw woning, garanderen u iedere maand de huur en we zorgen voor het beheer. Wij hebben altijd snel een geschikte en door ons gescreende huurder voor uw woning. Zo voorkomen wij leegstand van woningen en garanderen we u de maandelijkse huur op de afgesproken datum.

Informatiegesprek aanvragen

Binnen 3 stappen uw huis verhuurt

Wilt u weten of uw woning geschikt is voor verhuur binnen het enorme netwerk van All in Rentals? Meld dan hieronder direct je woning aan. Wij huren uw woning vaak al binnen 3 dagen. Om dit te kunnen realiseren moeten we de woning voor we hem officieel huren natuurlijk wel in het echt zien. Daarnaast moet het mogelijk zijn om de woning binnen 48 uur te bezichtigen.
Zodra we uw woning in verhuur nemen staan wij garant voor de tijdige betaling van de borg en maandelijkse huur. U bent zo verzekerd van een betrouwbare huurder en kunt uw woning zorgeloos verhuren tegen een vast en hoger rendement.

Meld uw woning aan

Meld uw woning aan

U meldt uw woning aan

We bekijken en beoordelen uw woning

We bekijken en beoordelen uw woning

We beslissen binnen 24 uur of we uw huis huren

We beslissen binnen 24 uur of we uw huis huren