Wij zoeken huurwoningen in Roosendaal

Ontvang €500,- vindersloon voor het tippen van een huurwoning in Roosendaal

Wat houdt deze actie precies in? 

Kent u iemand die binnenkort zijn of haar woning wil verhuren? Indien wij deze woning huren dankzij uw suggestie, ontvangt u maar liefst € 500,- als beloning!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bespreek deze actie met de desbetreffende persoon die zijn of haar woning wil verhuren. Geef via dit formulier de contactgegevens door van degene die zijn of haar woning wil verhuren, zodat wij contact kunnen opnemen. Alvorens heeft u ervoor gezorgd dat deze persoon er van op de hoogte is dat wij hem of haar benaderen voor de verhuur van zijn of haar woning. Geef naast de contactgegevens van de woningeigenaar ook een omschrijving van de betreffende woning en uw eigen contactgegevens door. Wij sturen u een bevestiging van de ontvangst van uw tip. Binnen 48 uur ontvangt u wederom een mail waarin wordt aangegeven of uw tip al dan niet is goedgekeurd. Wij nemen telefonisch contact op met de eigenaar om de verhuur van zijn of haar woning te bespreken.

Spelregels

  • Een tip is ongeldig wanneer een tip op dit adres al door een ander is geclaimd.
  • De woningeigenaar is op de hoogte van uw tip.
  • De woning beschikt over minimaal 3 slaapkamers.
  • U ontvangt de eenmalige beloning van € 500,- wanneer er een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar met de verhuurder wordt ondertekend.

Deze actie loopt tot en met 15 november 2020.

 

Woning-tip-Roosendaal